Tää viikonloppu on meillä ollu parisuhdeviikonloppu, eli toisin sanottuna ei mennä ryyppäämään vaan muuten tehään kaikennäköstä kahestaan. On ollu tosi ihanaa :) Eilen käytiin paikallisen ostarin baarissa, ensin kuunneltiin karaokea ja katteltiin menoa, sitte käytiin pelaa bilistä muutama erä ja sitte palattiin karaokepuolelle ja uskaltauduttiin itekin laulaan. Se on hirmu kivaa! Laulettiin Egotripin Matkustaja ja Don Huonojen Hyvää yötä ja huomenta. Eka piisi oli ihan mukava laulaa ja meitä kehuttiinki, yks hirmu hyvä laulaja sano et ollaan kummatki "helvetin hyviä laulamaan", mutta et ois pitäny mun vaan pitää mikkiä lähempänä et ois kuulunu paremmin. No toinen yritys, toi Donkkareiden piisi, pidin kyllä sitte mikkiä lähempänä ja se oli paljon kovemmallaki, mut se meni ihan persiilleen ku piti laulaa iiihan liian korkeelta. Kamalaa. Tekee mieli lisää laulamaan! Eikä otettu koko iltana ku kolme juotavaa per nuppi, seki oli kivaa et kerranki jopa minäki olin baarissa ilman känniä :)

Tänää sitte nukuttiin ja köllöteltiin piiitkään sängyssä ja sitte alettiin pikkuhiljaa valumaan kohti koirapuistoa. Siellä taas vierähti ainakin tunti ellei yliki. Siellä käy tosi semmonen vakiporukka joista valtaosa on semmosta vähän vanhempaa porukkaa, kaikki kuiteski oikein mukavia ja puheliaita. Ei ihme että siellä aina menee pidempään mitä piti, välillä kun on pitäny vaan kävästä ja ollaan jääty pariks tunniks. Puisto on ihan hurjan iso, kuulemma toisiks isoin heti Rajasaaren jälkeen (mikä on siis se saari mistä on puolet venekorjaamoa ja puolet koirille varattu) ja siellä on tosi kivasti vaihtelevaa maastoaki. Koiratki on ollu tosi mukavia, tosin joistain Nipsu ei niinkään välitä, esmes yhestä mun mielestä hirmu ihanasta Into-staffista, joka nimensä mukaan on vähän turhan innokas Nispun makuun. Koirapuistoilun jälkeen käytiin kaupassa ja ostettiin hurjasti jänniä ruokia ja sitte tultiin kotiin kokkaileen. Tällä kertaa minäki olin osallisena ruuan laitossa! Ihme on tapahtunut. Tehtiin semmosia tulisia kanankoipia ja siipiä, ne oli vähä niinko alkupalaks. Sitte pottumuussia mikä oli hullun hyvää ja lihapullia mitkä oli kans kamalan hyviä vaikka unohdettiinki laittaa sipuli, ja salaattiki tehtiin! Hunajamelonisalaatti, nami. Sitte jumitettiin ähkyssä ja lähettiin taas ulos. Piti käydä vaan Nopsaan mut sitte käveltiinki enemmän ja käytiin katsastaan yks tossa lähellä oleva kolmas koirapuisto. Oli aika pieni ja tylsä, mut tulipahan sekin nähtyä ja pääsi Nipsu vielä juoksenteleen jonkun verran iltalenkin lomassa.

Tänään piti kasata toi Ikean kirjahylly mikä käytiin torstaina ostamassa, tai oikeestaan se piti tehdä jo eilen, mut ei jaksettu ja tänää meni sit nii myöhäsek ni ei viittiny enää tähän aikaan alkaa kolisteleen. Huomenna on sitte heti ku päästään sängystä ylös se edessä. Ihanaa ku saatiin se noin nopee hommattua (taino äiskä osti sen meille tuparilahjaks, mut joka tapauksessa), niin saa noi viimesetkin laatikot tyhjennettyä.

Kirjotan huomenna lisää, tuli nyt yhtäkkiä kauheesti asioita mieleen mistä haluisin kirjottaa mut taitaa uni voittaa. Öitä o/