Nonni, nyt on sekin viikonloppu purkissa.

Perjantai meni mukavasti, alkuun istuskeltiin Pasilassa, aloteltiin vähän ja sitten suunta kohti West Corneria. No eihän siellä sitten ollukaan mitään karaokea enää, niin pelattiin yks erä bilistä, juotiin lonkerot ja matka jatkuu kohti Mustaa Härkää. No sielläpä olikin paljon enempi porukkaa ja karaoke kovassa vauhdissa. Siinä sitten istuskeltiin, minä ja Annipa rupateltiin ja Ria ja Sini laulo tosi paljon karaokea.

Hannu tuli sit hakemaan meidät joskus puol yhden maissa, kun tarkotus oli että Toni hakee Annipan Pasilasta yhdeltä ja sitä ennen meidän piti nähdä nopeesti yks Annipan nettituttu Jarppa. Noo, kun päästiin Pasilaan niin alkuun huomattiin et jaahas, meillä ei ole avaimia. Samassa tämä Jarppa ilmestyy pihaan ja mennään sit sille selittään tilanne. No Toni tulikin vähän ajoissa ja karautti pihaan siinä vaiheessa. Meillä hirveä paniikki et apuva papuva miten selittää Tonille mitä me hengaillaan sen Jarpan kanssa siinä ja päätettiin vaan yksinkertasesti sanoa että Jarppa on mun ja Hannun eikä Annipan kaveri (se tapaaminen oli siis tarkoitus hoitaa Tonin tietämättä). No se saatiin jotenkin hoidettua, ja eipä muuta kun piti jättää Toni oottamaan ja me sitten ajetaan takaisin Mustaan Härkään Jarppa omalla autollansa meidän perässä, ja hain Rialta ne avaimet. Sitten takaisin, vaivihkaa sisälle ja Jarpalle säärystimet ja sitten kaikki lähdettiin kotiin kun mitään ei olis tapahtunut. Aika hilkulla oli et selvittiin ilman sen suurempia selittelyitä :D Noo, vähän jännitystä elämään...

Onneks ei tullu kovin paljoa perjantaina juotua, niin ei lauantaiaamuna ollu paljon minkäännäkönen krapula. Päästiin kuitenkin lähtemään kohti Kouvolaa (tai tarkemmin sanottuna Kaipiaista) joskus neljän maissa jos en nyt ihan väärin muista... Perille kun päästiin, niin ei siellä ollu vielä paljoa porukkaa, ja loppujen lopuksikin vaan joku ehkä 15? Tosi mukavan kokonen ja olonen porukka, kaikki tuli juttuun ja kivaa oli. Piude oli järkänny hirveen hienoks kaiken, kaikki tarjoilut sunmuut viimesen päälle ja niin.

Se paikka missä se huvila oli oli myös aivan upea. Hirveesti himottais lähteä sinne kesälläkin rentoutuun. Innostuin ihan hirveestikauheesti laulamaan karaokea, nyt kauhee suostuttelu et ostettais Hannun pleikkariin SingStar :)) Ja haluisin myös sen tanssimattopelin, ja Hannu haluis Guitar Heron jajaja... Mut noi pelit kaikki on tosi fiksua ja hyödyllistä ajanviihdettä, eikö? ;) Sitten osallistuin ekaa kertaa ikinä juomapeliin, mikä meni kyl ihan penkin alle kun oli liikaa porukkaa ja liian myöhään alotettiin se. No sitte vaan yleistä hengailua ja kävinpä saunassakin. Oli ihan älyttömän ihana käydä kunnon puusaunassa, ihan säälittävältä tuntuu sähkösaunat tollasen rinnalla. Mahtavaa kun sai kunnolla happeakin.

Päästiin sitte Hannun kanssa nukkuun vissiin joskus neljän maissa, eli eipä menny sen myöhempään ku normi baari-iltoinakaan. Aamulla kun heräilin joskus kahentoista hujakkeilla, mulla oli oikein freesi olo. Ihmetytti kovasti, koska olin kuitenkin illalla aiika huppelissa. No selvishän sekin kun puhalsin alkometriin, 1,28 % (en tiedä miten saa promillemerkin mut asia ymmärretty?) , eli olin vieläki kännissä. Sitte lähdin takas koisimaan ja joskus puol kolmelta kun heräsin uudestaan ni siinähän se sit oli, järrkyttävä krapula. Onneks selvisin kuitenkin hengissä ja päästiin ajamaan kotiinpäin jo puol viiden maissa. Siitä sitten Hakaniemeen äiskän luo Nipsu hakemaan ja syömään. Eipä tarvinnu illalla montaa kertaa suostutella tätä tyttöä nukkumaan.

Tänään alkokin koulu vasta 10.15 ja piti olla vaan kolme tuntia. Sain jopa ekaa kertaa oikein kyydinkin koululle. No, enpä ehtiny olla kun 5min tunnilla, kunnes opettaja ilmottaa et mulla on niin paljon poissaoloja, että oon lentäny kurssilta pihalle jo ajat sitten. Eikä auta vaikka kuinka ois ollu sairaana, jos ei oo läsnäoloja tarpeeks ni ei vaan mahda mitään, tervetuloa ens jaksossa uudestaan. Lievästi sanottuna vitutti, mut minkäs teet. Täytyy nyt vaan peukkua et millään muulla kurssilla ei ole yhtä huono kohtalo...

Oon ihan rakastunu tranceen!