Nipsun kasvattaja Marina (Kennel Colombian Friend's) sai varattua 10 paikkaa kasvateillensa luonnetestiin! Nipsu pääsee osalliseksi tähän, joten 18.4. suuntaamme Orimattilaan katsastamaan, millainen koiruus Nipsu on luonnetestin valossa. Itse oon kovinkin kiinnostunut luonnetesteistä, tosin tuo Nipsun testi tulee olemaan ensimmäinen mitä pääsen seuraamaan paikan päältä. Muutamia videoita olen netistä katsellut ja eri rotujen ja yksilöiden luonnetestituloksia tutkiskellut ja koittanut ottaa selville mahdollisimman laajasti, mitä mikäkin osa-alue käytännössä tarkoittaa. Jännittää kovasti jo nyt tuo! En osaa kyllä veikata suuntaan enkä toiseen, millasia pisteitä Nipsu mistäkin osiosta saa. No, se jää nähtäväksi.

Nipsusta tuli nainen puolisen vuotta sitten, ensimmäiset juoksut siis. Juoksupöksyjen pidosta ei tullut mitään, ja muutenkin neiti oli niiiin potilaana että. Noh, juoksuista selvittiin kunnialla, mutta yksi ikävä juttu niiden mukana seurasi. Nipsu ei nyt "aikuistuttuaan" enää välitä ollenkaan niin paljoa muista koirista kuin ennen. Aiemmin pikkukoirien kanssa oli mukava kirmailla, isot koirat tosin oli vähän pelottavia. Nyt neiti  kelpuuttaa omaan seuraansa vaan harvat ja valitut. Kuitenkin useammin esmes koirapuistossa pienenkin nuuskimisen jälkeen alkaa meidän leidiltä ärräpäät lennellä ja hammaskalustoakin täytyy esitellä. Sitkeästi ollaan kuitenkin käyty koirapuistossa, koska täällä Helsingissä ei pahemmin muualla pysty vapaana Nipsua juoksuttamaan.

Joku aika sitten päätettiin mennä katsastamaan Rajasaaren koirapuisto, joka on kyllä aivan loistava paikka. Sitä nyt ollaan suht ahkerasti käytetty, siellä kun on niin paljon tilaa että pystyy koiratkin halutessaan olla vähän väljemmin. Nipsukin pääsee juoksentelemaan vapaassa maastossa niin paljon kun sielu sietää, ja on muuten käyttänytkin aina tilaisuuden hyväkseen.

Nyt ton tytyn kans vähän ulkoileen, sai just päiväruokansa. Tuossa vielä tuore tilannekuva.