Huhhuh, sais luvan tää räkätauti helpottaa jo. Hirvee stressi kun joutuu olla koulusta pois, tuolla lähihoitajakoulussa kun vielä jää hirveen nopeesti jälkeen kaikesta... Huomenna vois kyllä koittaa päästä vaikka pää paketissa, ei kuitenkaan ole kun pari tuntinen päivä.

Hannullekin vihdoinkin soitettiin autosta, korjattu on ja nyt sen saa käydä hakemassa Joensuusta. Toivottavasti jostain sais revittyä rahaa sen verran jo tällä viikolla että pääsis junalla hakemaan sen sieltä, lauantaina on nimittäin Piuden synttäripippalot jossain Kouvolan lähellä. Sinne ollaan siis menossa, se on joku hirmu hieno huvila missä on kaikki puitteet viimesen päälle ja karaokevehkeetkin tilattu. Tulee varmaan kyllä hienot kemut, eikä ihan tavanomaset illanistujaiset vaan. :) Jännää kun en sieltä etukäteen tunne muita kun Piuden. Eihän me Piudenkaan kanssa olla kunnolla nähty kun se yks kerta kun se oli meillä Pasilassa joissain pippaloissa. Onneks avecin saa kuitenki ottaa, ettei ainakaan tuu missään vaiheessa orpo olo. Kiva kun vaihteeks on vähän erilaiset pippalot, alkaa jo kyllästyttään noi ainaiset Pasilan viikonloput. Vaikka onhan nekin kivoja ollu kun on ollu kiva porukka aina. Mut joka tapauksessa, kyllähän se vaihtelu virkistää.

Hiih, odottelen innolla perjantaita. Silloin kun Annipa majaili meillä, käytiin muutaman kerran pelailemassa bilistä siinä lähikuppilassa. Tulipa sitten taas bilisinto ja ajateltiin mennä sinne samaan paikkaan kun on kohtuullisen hyväks havaittu. Eipä siinä mitään, mutta meidän uus mesetuttu Izmo tulee myös! Jännää nähdä joku ihan uus henkilö. En mä sen kanssa kyllä ole vielä jutellut kovinkaan paljoa, mutta mitäs sillä on väliä. Toivottavasti tulee kiva ilta :)

Taas on pieni pelko että ollako raskaana vai eikö :/ Huomasin vasta jälkeenpäin et oon ymmärtäny e-pillereiden käyttöohjeet joissain kohti hieman väärin (mikä on hassua koska oon syöny noita samoja pillereitä jo monenmonta vuotta) ja en nyt sit tiedä mitkä seuraukset sillä on. Koko ajan ihan semmonen olo et ois virtsatientulehdus, ja semmosta kuulemma on silloinki ku on raskaana. Nyt tullu kyl ihan liikaa lähiaikoina pelättyä näitä juttuja, vaikka ei me nyt mun mielestä mitään niin vastuutonta seksielämää olla vietetty. No, täytyy vaan vastedes olla vieläkin tarkempi. Onneks ei ole vielä vahinkoja tapahtunu, mut eipä se takaa ettei myöhemmin vielä kävis ikävästi. Ja tää jatkuvasti asiasta stressaaminenkaan ei oo mitään erityisen mukavaa puuhaa... Tänkin asian täytyis tässä muutaman päivän sisällä selvitä. Toivotaan parasta!

Nyt pakko taas hehkuttaa siitä tulevasta Maunulan kaksiosta. Siellä tosiaan on siis valmiina edellisen vuokralaisen asentamat tammilaminaatit, jotka muuttaa koko kämpän ilmettä ihan älyttömän paljon siistimmäks. Niistä laminaateista joudutaan kyllä pulittamaan parisataa euroa, mutta ihan kohtuullista mun mielestä.

Siinä kämpässä on hassu, et siinä on kaikki huoneet, taisiis olkkari ja makkari semmosia pitkän mallisia. Alkuun ihmettelin varsinkin sen makkarin epäkäytännöllisyyttä, kunnes tajusin et meillehän se on enemmän ku täydellinen! Kauheet pohdinnat nimittäin ollu että mihin saadaan tungettua toi Hannun painonnostopenkki mikä vie kuitenkin ihan kiitettävästi tilaa. No, nythän sille on siellä makkarissa sitte loistopaikka kun erottaa sen semmosella hyllyllä kahteen osaan sen makkarin. Parvekkeellekin pääsee makkarin kautta, niin saa kunnolla tuuletettua sitä sitten. Tossa vielä vähän suuntaa antava pohjapiirustus a'la Hannu, tosin wc on väärinpäin tossa ja mittasuhteet muutenki vähän pyllystä...


Alkuun meillä on siellä varmaan ihan hirmu avaraa kun ei oo niin kauheesti huonekaluja kämpän kokoon verrattuna. Sitten täytyyki pikkuhiljaa alkaa haalia kaikennäköstä. Ensimmäisenä listalla on ihan ehdottomasti astianpesukone! Sitten pikkuhiljaa ajan kanssa täytyis hommata myös se ruskea divaanisohva <3 , taulutelkkari, telkkaritaso (en käsitä miten ne voi maksaa niin hulluna!) ja se makkarin tilanerottajahyllykkö, mattoja, verhoja .... Kyllähän tota hankittavaa riittäis. Ainiin, ja Hannu haluaa vielä kunnon kaappikaiuttimet olkkariin. Tosin ei mullakaan mitään niitä vastaan ole, hyvä vaan kun on kunnon äänentoisto. Yks mistä toi ukkeli on kanssa nyt ihan hulluna innostunu on sähkötakka! Onhan ne hiton hienoja mut oikeesti... Tai no niin... Onhan ne hiton hienoja ;) Hobby Hallissa oli ainaki yks ihan kivan olonen, ja mehän ollaan mietitty sille jo täydellinen paikkakin :D Tossa vielä kuva siitä.


 

Äääh, hirveesti ois vielä asiaa mut ehkä teen tossa vähän myöhemmin vielä toisen postauksen, ettei tästä nyt tule ihan ylipitkä. Nyt alan odotteleen röilerinköipiä ja riisiä, jahka tuo mun kokkaava osapuoleni saa ne valmistettua :)