Perjantai oli ihan kiva, oltiin Jempalla ja Cocolla Epsoon Kivenlahdessa juustokesteillä. Oon vieläki varsin hämmentyny ku pystyin syömään aurajuustoa ilman yäääh-reaktiota. Ehkä musta on tulossa hieno juusto-ihminen :) Joo, tulipa sitte vedettyä vähän liikaa viunaa. Polvi auki ja housut polvesta rikki ja veressä ja joka paikka mustelmilla jne. Eilen makasin sängyssä koko päivän.

Enpä oo tainnu kertoa mistä toi mun nimimerkki Laatikkotyttö tulee? Hannu siis kutsuu mua aina välillä Laatikkotytöks, kun joskus Pasila-aikoina kännipäissäni vähän tasapaino heitti ja pyllähdin suoraan Teron muuttolaatikkoon. Sitte vaan hekotin siellä kun oli niin hauskaa olla pyllähtäneenä laatikkoon. (Okei, jos vieläkin mietin sitä ni naurattaa ihan hulluna .___.) Perjantai-lauantaiyönä vahvistin mun laatikkotyttömäisyyttäni! Kännissä kun käki joskus viideltä täällä kotona pyllähdin sitte pahvilaatikkoon, tällä kertaa en hekottanu vaa itkeä vollotin että Hannu tulis nostaa mut ylös. Nyt siitä selvinneenä ja perskuukkeli mustelmilla kuitenkin taas naurattaa niin pirusti toi mun laatikoituminen. En ymmärrä mikä siitä tekee niin hauskaa.

Me vaan herättiin viime yönä neljän maissa ihan pirteinä! Sitte syötii ja käytii Nipsun kans ulkona mut sit mä väsähdin ja kömmin takasi peiton alle. Hannu tosin on valvonu siitä asti, hullu miäs. Ei olis ehkä pitäny tähän aikaan alkaa plokaamaan ku tulee niin hemmetin tylsää juttua...

Tänään on viikko muutosta! Ollaan vähän laiskoteltu ja täällä on vieläki aika monta pahvilootaa ja jätesäkkiä purkamatta, eli aika kaaos.. Tänään vois ryhdistäytyä, oishan se kiva et sais tän näyttämään kodilta. Vaikka on tää oikein viihtyisä näinki, rakastan tätä kämppää!

Tää alue on kans hirmu mukava, kivat lenkkimaastot ja kauppoja ihan vieressä jne. Koirapuistokin on kohtuullisen matkan päässä, käytiin se viime viikolla katsastamassa. Oli tosi kiva puisto, monipuolista maastoa ja ihan mukavan kokonenkin. Nipsu vaan leikki takaa-ajoleikkejä semmosen hirmu suuren sakemannin kanssa. En oikein ymmärrä mikä logiikka Nispulla on valita koirat kenestä se tykkää ja kenestä ei. Tai ehkä siinä vaan ei oo mitään logiikkaa, eihän ihmisilläkään mitään tarkkoja määritteitä ole minkä avulla päättää kenen kanssa tulee toimeen ja kenen ei. Nykysin Nispu kuitenki tulee toimeen paljon paremmin monien koirien kanssa mitä tossa talvella tuli. Mikä on ihanaa kun tykkään kuitenki kovasti käydä sen kans koirapuistossa missä se pääsee vapaana juoksenteleen. Tolla koirapuistoreissulla Nipsu sai jotenkin kummatkin etutassunsa kannuskynnen vierestä auki. No eipä se sen menoa haitannu, mut koko puisto oli täynnä verilänttejä. Hyvin ne kuitenki lähti parantumaan, ei se niitä kait paljoa oo nuoleskellu ja haavat meni umpeen tosi nopsaa.

Koulussa vaihtui jakso. Nyt on vähän käytännönläheisempiä aineita, mikä on ihan jännää vaihtelua. Paljon on kaikkea lasten kasvatukseen liittyvää kun ens jaksossa tosiaan on se päiväkodin kenttä. Jännä sinänsä, että vaikken tunne mitään erityistä vetoa lasten hoitoon tai vastaavaan, niin noikin aineet on ollu tosi mielenkiintosia. Teoriapuolella ainakin, saa nähdä miten sitte käytännössä kun on se jonkunlainen teoriapohja takana, ties vaikka siitä kentästäkin tulis ihan mukava. Näin nopsakkaan sitä on mieli muuttunu vaikka missä asioissa ton koulun ja suuntautumisvaihtoehtojen kanssa. Mikään suuntautumisvaihtoehdoista (lapset&nuoret, vanhukset, mielenterveystyö/päihdetyö, terveydenhoito, kuntoutus ja ensihoito) ei tunnu ensihoitoa lukuunottamatta enää sellaselta minkä tyrmäisin suorilta käsin. Tosin jos jaksan niin ajattelin jatkaa vielä opiskelua ton jälkeen, ehkä amk:ssa sosionomiks?

Mun ei tee mieli seksiä -kausi meni pois jo! Nyt seksi on ehkä taas maailman paras juttu. Jejee!

Ei jaksa kirjottaa enempää. Vois koittaa silti aktivoitua taas vähän enempi tässä plokaamisessa, jos sitä sit sais edes joskus vähän järkevämpää tekstiä aikaseks... Toi kuva on myös otettu silloi ajat sitte siellä Tropicariossa. Kaimaani <3 

          

 

Now playing : Anouk - Heaven Knows