Nonniin. Mitäpä muutakaan sitä flunssapäivänä keksis tehdä kun uuden plokin!

Pikakatsaus tänhetkiseen elämäntilanteeseen...

Koulu alkoi. Jee, pääsin opiskelemaan! Lähihoitaja musta pitäis valmistua noin kahden ja puolen vuoden päästä. Ja tällä kertaa kyllä puserran ton tutkinnon loppuun asti vaikka mikä ois. Nyt ainakin ekan jakson kohta ollessa puolivälissä opiskeltavat aineet on ollu tosi mielenkiintosia, vaikka vasta teoriapohjaa opiskellaankin. Mutta ens jaksossa alkaa jo käytännön aineita jonkun verran, ne vähän jännittää kun ei ole oikein minkäänlaista käsitystä millasia ne tulee olemaan. Ja vika jakso ennen kesälomaa onkin jo työharjoittelu päiväkodissa tai leikkipuistossa. Saapi nähdä mitä siitä tulee. Se onkin toinen asia niistä kahdesta mitkä tossa tutkinnossa pelottaa, ykkössijalle pääsee se pistämisen harjottelu :o Noo, täytyy pitää peukkuja et pysyn tajuissani siellä. Ja jos en pysy, onneks koulu on täynnä ihmisiä jotka osaa ainakin jotain hoitotyöstä, eli ehkä en ainakaan kuole.

Meidän ryhmä koulussa on kyllä tosi mukava. Muutama siellä on sellasia kenen kanssa nyt ei erityisemmin teekään mieli tehdä tuttavuutta, mutta eipä ne mun elämääkään siellä häiritse. Sitten on jonkun verran semmosia joiden kanssa pystyy jutella niitä näitä koulusta ja tällasesta. Tähän mennessä ihme kyllä on löytyny noiden lisäksi myös muutama hirmu mukavan olonen tyttö. Mutta niistä lisää myöhemmin. Koko ryhmässä on vaan kaksi alle 18-vuotiasta, ja nekin täysi-ikäistyy kesän aikana, joten ei ole turhan "vanha" olo vaikka onkin tokan asteen oppilaitoksessa ekalla luokalla. Ja meininkikin on vähän sen mukasta, että huomaa kyllä että porukka ei ole näitä 16-vee peruskoulunsa just suorittaneita. Eli viihdyn hirmu hyvin :)


Seuraava asia... Kohta on muutto! Hannulin kanssa saatiin vaihdettua tämä Arabian yksiö Maunulassa sijaitsevaan kaksioon. Se on kyllä ihan unelmakämppä, valmiina laminaatit ja kaikki. Vitsi, vaikka enää kuukausi aikaa muuttoon niin en millään malttais odottaa senkään vertaa. Ihanaa kun vihdoinkin saa kaikki tavarat saman katon alle eikä tartte seilailla kahden kämpän välillä. Tai no en mä pahemmin tota seilailua oo edes harjottanut, lähinnä majaillut vaan täällä Arabiassa ja käyny Pasilassa visiitillä vaan silloin kun on ollu pakko. Mitä me nyt Ria, Nassu, minä ja Nipsu ehdittiin Pasilassa asua kesäkuun alusta asti vaihtelevalla menestyksellä, silti jäi kyllä tosi hyvät muistot päällimmäiseks tostakin asuinmuodosta. Oli meillä kyllä semmonen kesä että toista lähellekään samanlaista tuskin enää tulee. Se on jännä kun musta on ihan ala-asteajoista lähtien tuntunut, että joka kesä on aina vaan parempi kun edellinen. Tähän asti pitäny kyllä paikkansa poikkeuksetta :) Saa sitten nähdä millainen ens kesästä mahtaa tulla jos toi kesä -08 oli jo tota mallia. Tosin ihan eri tilanteeseen kesä on tulossakin, nyt kun on Hannu ja se yhteinen kämppä ja niin. Tuskin ainakaan huonompi kesä tulee ;)

Voisinkin tehdä erillisen postauksen Nipsukasta, niin pääsis vähän harjottelemaan noita luokittelujen käyttöjä sunmuita.